Logo Cruisemarkt EU

Uw droomcruise aan boord van Tradewind Voyages

Ontdek Tradewind Voyages

Tradewind Voyages is een vriendelijk en boeiend jong merk dat weet dat luxe een gevoel is. Een zeilcruise aan boord van Tradewind Voyages is reizen op het ritme van de oceaan. Hun filosofie is eenvoudig maar uniek; ze volgen de zon, met behulp van de wind en de stroming, om reizigers naar magische stranden en havenbestemmingen te brengen. Hun doel is om zeker 70% van de tijd, te varen zonder gebruik van voortstuwingsmotoren. De rederij is daardoor één van de duurzaamste ter wereld en biedt een echte authentieke zeilervaring aan!

Momenteel is The Golden Horizon zowel het eerste schip van de vloot als het grootste zeilschip ter wereld. Maar er zijn nog zeilschepen onderweg! 
Door historische invloeden te combineren met hedendaagse stijl zijn de schepen uniek in hun soort. 

Tradewind Voyages biedt een ervaring aan die past bij de grootsheid van het schip en bieden de hoogste normen op het gebied van dineren, accommodatie en vermaak. Aan boord is het genieten van lekker eten en uitstekende service in een ontspannen sfeer. Gasten hebben de vrijheid om de bestemming te verkennen of aan boord te blijven en het schip te gebruiken als een wellness – gebruikmakend van de luxueuze faciliteiten en activiteiten die worden aangeboden.  

Kom aan boord van het grootste zeilschip ter wereld.

The Golden Horizon is zowel het eerste schip in de vloot als het grootste zeilschip ter wereld. De sfeer aan boord is ontspannen, ongedwongen en elegant. 

Alle 140 hutten zijn naar buiten gericht, zodat alle gasten kunnen genieten van het adembenemende uitzicht. De hutten wekken de luxe en faciliteiten op die men verwacht van een boetiek-cruiseschip, met behoud van de charme, het avontuur en de romantiek van een echt historisch zeilschip.

Waterschildpad

Unieke Bestemmingen

Elke reis brengt de gasten naar iconische bestemmingen en unieke delen van de wereld, inclusief kleine baaien en stranden tussen de aanloophavens door.

De bestemmingen zijn stuk voor stuk prachtig! Denk aan IJsland, Zweden, Noorwegen, Madagskar, Tanzania of Australie. Volg de kustlijn van Frankrijk, Spanje en Portugal.

 

Genieten van lekker eten

Geniet van met zorg bereide maaltijden in het majestueuze restaurant met haar gebogen smeedijzeren balkons die naar een prachtig centraal dakraam leiden.

Tradewind Voyages biedt uitstekende service en eten aan. De maaltijden biedt iets voor alle smaken en voorkeuren aan, inclusief gezond eten, duurzaamheid en welzijn. Naast de klassieke gerechten zullen ze altijd proberen om lokale verse producten te gebruiken voor het samenstellen van menu’s die relevant zijn voor de regio.

‘S avonds en overdag kunnen de gasten terecht bij de bars, waar je heerlijke cocktails kan drinken aan mooie prijzen. 


Het restaurant aan boord van Golden Horizon
Cruises, Zeilen, Luxe rederij, Tradewind Voyages, Golden Horizon, zeilschip

Waarom Tradewind Voyages?

 • Fooien zijn inbegrepen
 • All-inclusive
 • Frisdrank, water, wijn en bier zijn inbegrepen bij de maaltijden
 • Geen vaste Diner tijden
 • Dineren met wie je zelf wenst
 • Geen formele diners
 • Ontspannen sfeer 
 • Gratis internet 
 • Alle cabins hebben zeezicht
 • Pre en post verblijven, transfers en excursies zijn mogelijk

Sailing with a twist

Ontvang alle info over Tradewind voyages

Wij sturen je zo dadelijk alle informatie over deze prachtige nieuwkomer

Inschrijven op onze nieuwsbrief

 • Geen enkele cruise promotie mislopen?
 • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.