Faciliteiten

Dekplan

Beschrijving


MSC Grandiosa een schip dat ook de bestemming kan zijn. Ontdek haar vele faciliteiten en elegante design waar duidelijk over elk detail is nagedacht.

Het schip staat volledig in het teken van een dynamische vakantie onder meer dankzij de binnenpromenade vol animatie in het hart van het schip.
Aan boord zijn 11 verschillende restaurants met elk hun eigen expertise en tongstrelende gerechten.
In de restaurants is de keuken steeds even verfijnd en gevarieerd. Ook aan de gezinnen is gedacht, zo is er zelfs een buffet speciaal voor de kinderen.
Kunstliefhebbers kunnen genieten van de kunstwerken gemaakt door de wereldberoemde Parijse kunstenaar Edgar Degas.

De Yachtclub is een schip in een schip concept en beschikt over een eigen zwembad, bubbelbad, restaurant en butler service.

Aan boord van MSC Grandiosa is elke dag onvergetelijk en elke nacht een ware belevenis. Denk bijvoorbeeld aan ongelooflijke acrobatische huzarenstukjes en shows van artistiek topniveau op een speciaal daarvoor gebouwd cirkelvormig podium. MSC Cruises heeft een exclusief contract met Cirque du Soleil.

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.