Seabourn Venture’s onderzeeër

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Seabourn’s nieuwe expeditie cruises nemen je letterlijk mee naar het leven onder de oppervlakte…

Op verkenning gaan naar scheepswrakken, prachtige koraalriffen zien en genieten van de wondere onderwaterwereld. Het kan allemaal aan boord van Seabourn Venture.
Voor je we meenemen naar een diepte van 300 meter geven we je graag meer inzichten over de U-Boat Worx Cruise Sub 7 dat speciaal voor Seabourn is ontworpen.

Seabourn Venture's onderzeeër

De Cruise Sub 7 – 1140 is een verkenningsonderzeeër met een uniek ontwerp. Twee grote acryl bollen aan beide zijden geven deze onderzeeër een opmerkelijk luxueus en ruim interieur.

Elke bol is voorzien van een draaibaar zitplateau. Hierdoor heb je altijd een prachtig en onbelemmerd uitzicht. Ongeacht de richting waarin de onderzeeër vaart.

Deze prachtige onderzeeërs zijn ook voorzien van een 4K onderwatercamerasysteem terwijl een intern video-opnamesysteem.  De videobeelden kunnen vervolgens worden gedownload en geprojecteerd op grote schermen in het Discovery Center tijdens lezingen aan boord van Seabourn Venture.

Verder zijn er in de onderzeeërs draaiende expeditiestoelen, een Bluetooth-stereosysteem, onderwater LED-schijnwerpers/spots, een sonar die fungeert als een tweede set ogen en een geavanceerd onderwater- en navigatiesysteem.

En natuurlijk zoals het seabourn betaamd een champagnekoeler voor gasten die willen proosten op hun ontdekkingsreis.😊 .

De onderzeeërs zullen meerdere malen per dag worden bediend in regio’s over de hele wereld waar de omstandigheden geschikt zijn.
De Cruise Sub 7, zal telkens met 6 passagiers en 1 piloot de onderwaterwereld verkennen.

Veiligheid en respect voor de natuur is prioritair

De duikboten zijn ontworpen en gefabriceerd volgens de hoogste internationale maritieme normen en zijn gecertificeerd voor continue duikoperaties tot 8 uur.

Alle onderwatervoertuigen van U-Boat Worx zijn uitgerust met een groot aantal veiligheidsvoorzieningen. Onafhankelijke certificering door het classificatiebureau DNV GL zorgt voor internationale naleving.

De onderwatermotoren werken op batterijen en hebben dus geen nadelige gevolgen voor het milieu. Seabourn Venture beschikt over 2 duikboten. 

Vaargebied van Seabourn Venture

Seabourn Venture is gepland om te lanceren in juni 2021, en zal een groot aantal adembenemende locaties en verre bestemmingen in het noordpoolgebied en Antarctica, evenals in het Amazonegebied. Ook het Caribisch gebied & Midden- en Zuid-Amerika, bieden de gasten een unieke kans om ultra-luxexpeditie en opwindende avonturen te ervaren.

Seabourn Venture

Blijf je graag op de hoogte?

Geïnteresseerd om als eerste onze oceanen met een onderzeeër te verkennen? Stuur een mailtje naar info@cruisemarkt.be. 

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  • Max. 2 keer per maand
  • Exclusieve tips en promo’s

TIP

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  • Max. 2 keer per maand
  • Exclusieve tips en promo’s

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.