Tradewind Voyages

Tradewind Voyages een nieuwe speler op markt van luxe zeilcruises.

De rederij mag zich eigenaar noemen van het grootste zeilschip ter wereld, de Golden Horizon. Het schip is een bijna-replica van het in 1913 gebouwde zeeschip France II en biedt haar gasten de charme en romantiek van een historisch schip in combinatie met moderne luxe. Alle 140 hutten hebben een prachtig uitzicht op zee.

Hutten en Suites

De hutten en Suites hebben allen zicht op zee. Het interieur van de hutten en suites zijn een plek om te ontspannen in hedendaagse luxe, maar met de traditionele kenmerken en inrichting die een eerbetoon zijn aan de nautische erfenis van het originele zeilschip.

De “Marina” gelegen aan de achterkant van het schip is en biedt toegang tot watersportuitrusting, waaronder kajaks, kano’s en nog veel meer. Gasten kunnen ook zwemmen en snorkelen vanuit de marina. Verder zijn er ook zeilboten ter beschikking om rustige baaien te ontdekken. Tijdens de cruise zijn er verrassingsstops naar prachtige stranden!

Book met vertrouwen

De voorwaarden zijn geweldig! Als u niet in staat bent om aan boord te gaan vanwege een lockdown als gevolg van Covid-19 of omdat het reizen naar uw bestemming afgeraden is ten gevolge van Covid-19, dan kan de reservatie overgezt worden naar een andere afvaart of je kan ervoor kiezen om een volledige terugbetaling van het reeds betaalde geld.

Download Brochure 

Aanbevolen voor

Tradewind Voyages zeilschip in volle vaart met open zeilen

Ontdek iconische en afgelegen locaties van de wereld, aan boord van een zeilschip dat moderne luxe combineert, met een duurzame twist.

Top 3 vaargebieden Tradewind Voyages

Australie

Noord-Europa

Indische Oceaan - Tanzanie-Madagaskar -Seychellen

Alle vaargebieden Tradewind Voyages

Antarctica & Arctische Gebieden, Azië & Oceanië, Middellandse Zee, en Noord- & West-Europa

Vlaggenschip Golden Horizon

schip in de kijker

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.