Crystal Cruises

logo crystal cruises

Crystal Cruises luxe van de bovenste plank

Als je van luxe en verwennerij houdt en top kwaliteit verwacht op een rivier, jacht, zee of expeditie cruise dan is het all-inclusieve Crystal cruises een zeer goede keuze.
Afvaarten variëren van 5 tot 129 nachten, waaronder veel afvaarten van 10 en 7 dagen.

Aan boord van Crystal zijn er geen verplichte formele avonden. Er zijn uiteraard wel mensen die zich graag eens extra mooi kleden tijdens een formele avond, maar het is absoluut niet verplicht om een smoking mee te nemen.
Terwijl vele rederijen een hoge single toeslag rekenen voor mensen die single op gaan, wordt er bij Crystal slecht 25% of soms ook 10% single toeslag gerekend. Bij elke afreis zijn er ook Ambassador Dance Hosts aanwezig.

Reist u graag in luxe maar neemt u ook graag de kinderen mee? Dan zit u goed bij Crystal; het is dé beste ultra luxe rederij die ook kinderen verwelkomt.

Aanbevolen voor

crystal Cruises , Crystal symphony op zee met prachtig roze lucht

Luxe moet zijn zoals u wenst dat het is. Luxe voelt ontspannen aan. Luxe is weten wat je wilt en wie je bent. Bij Crystal Cruises is luxe is persoonlijk.

Grote, kleine en luxe rivierschepen

Crystal Serenity en Crystal Symphony zijn grote schepen met maximum 980 gasten aan boord, en heel veel ruimte per passagier aan boord. Aan boord van deze all-inclusieve schepen heeft u de faciliteiten van een groot schip en de service van een luxe rederij. Crystal Esprit is een prachtige yacht met slechts 62 gasten en 90 bemanning aan boord. Geniet van heerlijke gerechten aan boord gemaakt door Michelin-koks. In bijna elke haven genieten de gasten van inclusieve excursies. Deze Luxe Yacht beschikt ook over een tweepersoons onderzeeër om de onderwaterwereld te leren kennen. Fijne wijnen, dranken, fooien ,WIFI zijn uiteraard inbegrepen in de prijs. Ook aan boord van de 5 rivierschepen niets anders dan luxe en hoog service niveau, zoals we van Crystal cruises gewoon zijn.
Crystal Cruises - Esprit - YachtSubmarine - Luxe cruise I Cruisemarkt 1280 x 1024

Top 3 vaargebieden Crystal Cruises

Alle vaargebieden Crystal Cruises

Alaska, Canada & Oostkust USA, Antarctica & Arctische Gebieden, Azië & Oceanië, Canarische Eilanden, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Inbegrepen diensten

Aan boord van Crystal cruises geniet je van de volgende inclusieve items:
 • Service charges
 • Hoogwaardige alcoholische en niet alcoholische dranken
 • Internet
 • Open seating
 • Inclusieve specialiteitenrestaurants
 • Butler service in elke suite
 • Inbegrepen “Crystal Adventures” (Yacht cruises)
 • Inbegrepen “Crystal Collection” (Riviercruises)
 • Inbegrepen “You Care. We Care” excursies ( oceaan cruises)
Crystal Cruises - Penthouse - Luxe- Cruises I Cruisemarkt

Vlaggenschip Crystal Endeavor

Het eerste expeditieschip Endeavor komt in 2020 in de vaart, met bediening aan boord van 1/1 zal het u aan niets ontbreken.

Elke cruise zal begeleid worden door expeditieleiders en wetenschappers zodiak-en landexcursies, zijn bij de prijs inbegrepen.Cruises variëren van 10 tot 28 nachten.

Antarctica, Japan, Alaska, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Noorwegen, Zuid-Amerika en ook Noordoostpassage waar slechts een paar schepen mogen doorvaren staan op het programma.

schip in de kijker

25 jaar luxe, service en veel awards

Crystal Cruises is gepassioneerd in het creëren van dé mooiste reis herinneringen van haar gasten aan boord.  Bij Crystal Cruise geniet u echt van 6 sterren service op alle niveaus.  Dit bewijzen de vele Awards die deze Luxe cruiserederij al mocht ontvangen. Een paar voorbeelden van de vele Awards:
 • Travel + Leisure Magazine*  Best River Cruise Line – Crystal River Cruises (2017) Best Small-Ship Ocean Cruise Line – Crystal Yacht Expedition Cruises (2017)
 • Condé Nast Traveler Magazine  Gold List – World’s Best (1997-2014, 2016-2019
 • Travel Weekly  Best Luxury Cruise Line (2015 – 2018)
 • Riverboatratings.com  The Best Inclusive River Boat Experience in Europe – Crystal Mozart (2017) The Best Cuisine on Europe’s Rivers – Crystal Mozart (2017)
 • TRAVVY AWARDS  Best Cruise Line Luxury (Gold: 2019) Crystal Symphony Best Cruise Ship, Luxury (Silver: 2019) Crystal Serenity Best Cruise Ship overall (Silver: 2019)

Inschrijven op onze nieuwsbrief

 • Geen enkele cruise promotie mislopen?
 • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.