Norwegian Cruise Line balkon upgrade

  • Prachtige veelzijdige rederij
  • Ideaal voor zowel gezinnen als koppels en vrienden
  • Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line balkon upgrade
Geniet nu tijdelijk van de Norwegian Cruise Line balkon upgrade! 
Reserveer voor 23 juni in categorie BF een balkonhut voor elk vertrek vanaf 2021 of later aan een gunstig oceanview-tarief. 

Met NCL’s Peace of Mind is het mogelijk om flexibel te reserveren. Zoals altijd is de promotie te combineren met NCL’s Free at Sea. voor slechts € 99 kies je uit twee extra pakketten op een 7-daagse cruise.

Met het SAIL SAFE-programma, dat voortdurend verder ontwikkelt, is een cruise met NCL de meest comfortabele en veilige manier om te reizen – waar ook ter wereld. 
  • Norwegian Cruise Line is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en tieners (er zijn aan boord van de nieuwere schepen heel veel facilitieiten voor kinderen). 
  • Vrije dinerseating 
  • Wie graag van de faciliteiten van een groot schip geniet maar de service en attentie van een klein schip ook weet te waarderen, raden wij aan om “the heaven” te reserveren. Een schip in een schip concept. Maar … wees er ruim op tijd bij want “The heaven” is redelijk snel volboekt. 
  • Aan boord van Norwegian zijn heel erg veel bars en restaurants waar je zowel binnen als buiten kan genieten
  • Graag met een groep vrienden of lokale vereniging op cruise? vraag naar onze speciale voorwaarden ( vanaf 20 personen) 
Wij doen graag het opzoek werk voor jullie! Geef ons een richtdatum en bestemming en wij zoeken dé beste afvaarten voor u uit.

Norwegian Cruise Line staat voor vrijheid, lekker doen wat je wilt, wanneer je dit wilt. De rederij spreekt vooral jonge mensen en gezinnen aan. Aan boord van de schepen is vooral heel erg veel te doen, geen plaats voor verveling! Norwegian Cruise Line is ook specialist op Hawaii. Met hun schip Pride of America beozek je de mooiste plaatsen in Hawaii.

Norwegian Cruise Line heeft momenteel 17 schepen waarmee ze bijna de hele wereld mee rondvaren. Het motto van de rederij is “FEEL FREE” en dus zijn er geen formelen avonden, geen vaste diner tijden. 

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥