Star Clippers Corsica cruise

Starclipper pet route

Beschrijving

Star Clippers dé rederij voor zeilers

Exclusieve route aan boord van het prachtige Star Clippers.

Begin uw cruise in het prachtige Cannes, het symbool van het mediterrane vakantieoord dat ontdekt werd door rijke Engelse edelen die naar het zonnige zuiden van Frankrijk kwamen om hun tochtige oude kastelen te ontvluchten tijdens de sombere Britse winters. Cannes is heel erg gekend voor het jaarlijkse Filmfestival.

Op 14 augustus komt uw zeilschip aan in Monaco, het fabelachtige domein van prinsen en filmsterren. Het prachtige Palais du Prince en de weelderige casino’s herinneren u aan een elegant, vooroorlogs tijdperk. In Monaco kunt u genieten van prachtige wandelingen.

Dag 3. Star Clippers komt aan in het schilderachtige plaatsje Ile-Rousse. Het ligt in het hart van een van de mooiste baaien van Noord-Corsica.  Maak een excursie naar het schiereiland Cap Corse, waar middeleeuwse wachttorens om de paar mijl de kliftoppen bedekken. Of slenter  in de oude stad door  mooie straten vernoemd naar historische figuren zoals Napoleon Bonaparte en Louis Philippe.

Op 16 augustus komt dit prachtige zeilschip in Ajaccio. Ajaccio heeft een terechte reputatie als een zeer stijlvolle stad. Napoleon Bonaparte werd hier in 1769 geboren, en zoals te verwachten heeft de stad veel bezienswaardigheden die met hem te maken hebben, van zijn ouderlijk huis tot standbeelden aan zee, musea en straatnamen. De directe omgeving is een paradijs voor wandelaars, mountainbikers, trekkers en bergbeklimmers. De stad biedt een hele reeks excursies die u alleen kunt maken of reserveren aan boord.

17 augustus: De haast volledig door land omsloten haven van Bonifacio is een van de meest indrukwekkende, volledig beschermde havens. Het is een levendige haven met uitstekende visrestaurants en een moderne jachthaven. De oude citadelstad ligt hoog boven op een schijnbaar ondoordringbare klif.

18 augustus: Een dagje heerlijk genieten van één van de mooiste stranden van Corsica. Met haar kristalhelder water is dit het moment om de watersporten uit teproberen aan boord van uw zeilschip. Vandaag kunt ook de oude stad van Bastia bezoeken.  Bastia herbergt een aantal schitterende erfstukken uit de barok en laat-barok, bezoek zeker het hetoratorium van Sainte-Croix: de enige rococo huiskapel van Frankrijk. Of neem de hop on hop of bus en bezoek alle hoogtepunten die deze stad te bieden heeft.

19 augustus: Star Clippers komt aan in Portoferraio, de stad waar Napoleon lang heeft verbleven. Geniet van een rondleiding door de plaatselijke wijngaarden, en ontdek in de buurt van Portoferraio de overblijfselen van een oude Etruskische beschaving.

20 augustus: Hetr schip komt aan in Civitavecchia, u kan hier opteren om nog een paar dagen in Rome te verblijven of direct naar huis te vliegen.

Prijzen

  • CAT 6 : €2.230 per persoon
  • CAT 4: €2.680 per persoon
  • CAT 2: €2990 per persoon

Op basis van vol pension. Inbegrepen zijn de maaltijden, watersporten, entertainment..

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥