Tijdelijk 20% korting bij Silversea

Silversea Cruises - Butler poets schoenen in suite.

Beschrijving

Ga tijdelijk voordeliger op cruise met Silversea!

Silversea onderscheidt zich van andere luxe cruisemaatschappijen en biedt de ultieme all-inclusive cruise-ervaring. Aan boord van een Silversea schip is het genieten van uitstekende en persoonlijke service. De rederij biedt de voorzieningen en faciliteiten die aan grote cruiseschepen aanbieden maar dan aan boord van kleine, intieme, prachtig ingerichte schepen.

Silversea legt veel nadruk op ruimte en privacy. De Suites met zeezicht zijn voorzien van onder andere butlerservice en luxueuze extra’s, zoals designertoiletartikelen en een minibar die is gevuld volgens de voorkeuren van elke gast.

Lekker eten en gastronomisch genieten staan ook hoog in het vaandel. Er wordt heerlijk à la carte gegeten en alles is uiteraard dagvers aan boord bereidt.

Champagne, kaviaar en goede wijnen alsook sterkte dranken zijn inbegrepen in de cruiseprijs. Ook de fooien zijn inbegrepen.

Met unieke routes, waaronder expedities naar enkele van de meest afgelegen plaatsen op aarde, bereikt Silversea alle zeven continenten en vaart het naar meer bestemmingen dan gelijk welke cruisemaatschappij. Silversea biedt echt de ultieme ervaring op het gebied van luxe cruisen. Silversea’s kleine luxe schepen zijn ontworpen voor diegenen die de kick van het ontdekken willen ervaren en tegelijkertijd willen genieten van de fijnere dingen in het leven.

Op  meer dan 60 afvaarten kan je tijdelijk genieten van 20% vroegboekkorting! Ook geldig voor fantastische expeditie cruises.

Ben je ook benieuwd welke afvaarten in aanmerking komen? Wij mailen je graag geheel vrijblijvend alle afvaarten en beschikbaarheden door.

LET OP : promotie geldig tot uiterlijk 28 februari 2021. Promotie onder voorwaarden*.

*om gebruik te maken van deze korting dient het gehele reisbedrag op 28/02/21 betaald te zijn. Tevens is er een “reduced deposit” voor alle vertrekken t/m 31/12/21 van 15% (uitgezonderd de Wereld Cruise en de Grand Voyages)
Ook deze reduced deposit actie is geldig t/m 28/2/21* Daarnaast blijft natuurlijk “cruise with confidence” geldig voor alle vertrekken in 2021.

 

Silversea Expeditie
Silversea Cruises - Butler poets schoenen in suite.

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥