Ponant Oslo naar Lissabon Cruise

Ponant oslo naar Lissabon

Beschrijving

Le Champlain van Oslo naar Lissabon

Geniet van 7 dagen aan boord van het quasi all-inclusieve Le Champlain (Ponant) 

Op maat gemaakte, attente, uitstekende service geeft u het gevoel alsof u op een privéjacht reist. Geniet van een moment van rust in de spa of rond het zwembad, ga trainen in de fitnessruimte, beleef een theatervoorstelling met uw reisgenoten. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een verfijnde ambiance. Elke omgeving is tot in het kleinste detail doordacht en smaakvol ingericht.

Het schip vertrekt vanaf Oslo ( ideale stad om reeds voor de cruise te gaan ontdekken). Oslo, is een groene stad met vele parken en tuinen. De Vigeland beeldentuin met zijn openluchttentoonstellingen, het Munch Museum gewijd aan het leven en werk van de Noorse kunstenaar Edvard Munch, en het Akershus fort dat symbool staat voor de rijke geschiedenis van Oslo, zijn allemaal bezienswaardigheden die u niet mag missen.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nationale galerie, die de grootste Noorse collectie schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken herbergt die voor het publiek toegankelijk is. En voor sportliefhebbers biedt de wijk Holmenkollen met zijn skimuseum en beroemde skischans het mooiste uitzicht over de stad.

Na 7 dagen komt het schip aan in Lissabon, wederom een stad waarin je gerust 2 dagen kan doorbrengen.

De hoofdstad van Portugal, gelegen aan de oevers van de Taag, is een stad met een uitzonderlijk rijke culturele diversiteit. Aan de monding van de rivier de haven liggen twee monumenten die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan, het Jeronimos klooster en de Belem toren. Ook de heuvel Alfama is een bezoek waard: deze wijk, bekend om zijn fado-bars en zijn Moorse straatjes, is de oudste van de stad en een van de meest typische. Niet ver daarvandaan zijn de elegante straten van Chiado de thuishaven van grote modemerken.

Prijzen

  • Deluxe Stateroom € 1.580 p.p.
  • Prestige Stateroom deck 4 € 1.670 p.p.
  • Prestige Stateroom deck 5 € 1.730 p.p.

Vaarroute

25/09/2022 Oslo

26/09/22 tot 30/09/2022: op zee

1/10/2022: Lissabon

 

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥