Oceania Cruises Upgrade offer

Upgrade Sale

Beschrijving

  • Boutique Cruise Line of the year ( Food en Travel Magazine)
  • Best Overall Cruise Line (Cruise Critic)
  • Best Onboard Dining (TravelAge West)
  • Best Premium Cruise Line (Virtuoso)

Kiezen voor Oceania Cruises is kiezen voor cruises in het topsegment zonder dat u de meerprijs voor een echte luxerederij hoeft te betalen. De rederij biedt een ruime keuze aan hutten, van knusse binnenkajuiten tot gigantische designer suites, zodat u kunt kiezen voor het prijsniveau waar u zich prettig bij voelt.

Oceania is geen all-inclusief product maar dit heeft als voordeel dat u enkel betaalt voor de voorzieningen die u zult gebruiken. Zo kan je er voor kiezen om enkel dranken tijdens de maaltijden te nemen of je kan ook een 24/dag drankenpakket nemen. Frisdranken, Illy koffies zijn inbegrepen in de prijs.

Bovendien kunt u profiteren van de lopende “OLife Choice Perks” promotie ( gratis internet + keuze uit, drankenpakket, excursiepakket aan wal of tegoed aan boord.)

Aan boord van Oceania cruises zijn de maaltijden in het hoofdrestaurant, het prachtige buffet en vier specialiteitenrestaurants (steak, Italiaans, Frans en Aziatisch) bij de prijs inbegrepen. Ook roomservice is gratis.

Er zijn verschillende specialiteiten restaurants aan boord ( afhankelijk van het schip) Ook hier hoeft u niets bij te betlaen, enkel reserveren is noodzakelijk.  De maaltijden aan boord zijn echt wel gastronomisch hoogwaardig en hier hooft de rederij zeker en vast niet onder te doen voor de echte luxe rederijen!

Vraag nu vrijblijvend informatie, wij beantwoorden onze mails snel en gericht

 

  • Geldig voor boekingen gemaakt t/m 28 Februari , meer dan 20 geselecteerde cruises met vertrek in 2021/2022.

 

Red Ginger - Waarom een cruise met Oceania Marina? | Cruisemarkt
Red Ginger - Waarom een cruise met Oceania Marina? | Cruisemarkt

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥