Indian Summer in Boston- Brilliance of the Seas

  • € 2220
  • 16 oktober 2020
  • 9 dagen
  • Royal Caribbean
  • Brilliance of the seas
Halifax-Canada-Cruisemarkt

Beschrijving

Brilliance of the Seas is 2 jaar geleden volledig vernieuwd geweest. Ga mee naar De Indian Summer en verken het prachtige Boston vooraleer je op cruise vertrekt. Wij bieden een prachtig 4 sterren hotel aan inclusief in de cruiseprijs + de vluchten 

Boston is een rijke oude stad met veel cultuur en historiek. Er zijn veel leuke dingen die je kan ondernemen. Boston heeft een aantal zeer mooie parken waarvan Boston Common het mooiste park is. 
wie geïnteresseerd is in historie moet zeker het 4km lange Freedom trail es bewandelen, het brengt je naar vele historische plaatsen en bezienswaardigheden in de stad. Boston is ook gekend voor de vele sportwedstrijden , ga dus zeker eens de sfeer opsnuiven tijdens een honkbal wedstrijd. Bezoek de Harvard Universiteit. Het hart van de universiteit en tevens het oudste deel bevindt zich rond Harvard Yard in Cambridge, waar de belangrijkste (historische) gebouwen en bibliotheken van de universiteit te vinden zijn. als laatste geven we nog graag deze tip mee: ga eens naar Copley Square gelegen in de zeer gezellige wijk Back Bay. Hier bezoek je de prachtige bibliotheek (1848)  De bibliotheek is bijna een museum op zich en dan vooral de leeszaal is zeker de moeite waard om te bezoeken. 

Portland is de grootste stad van Maine. Hier  zijn veel musea en amusement parken. Portland brandde 4 keer volledig af en werd telkens terug opgebouwd (op de stadszegel staat om deze reden ook een Fenix afgebeeld) In Portland zijn heel veel mooie Mansions om te bezoeken. 

In Bar Harbor moet je zonder twijfel het Acadia National Park gaan bezoeken. Dit is zo mooi dat ik ze zelf meerdere keren bezocht heb. Steile rotsen, glooiende heuvels, en schilderachtige dorpen en veel meren maken deel uit van dit prachtige landschap. 

Bay of Fundy is één van de 7 wonderen van Noord-Amerika. De hoogste getijden op aarde, de zeldzaamste walvissen ter wereld, half kostbare mineralen en dinosaurusfossielen. Je vindt het hier allemaal. Bay of Fundy ligt tussen Nova Scotia en New Brunswick. 

Halifax ook een prachtige haven dat aan een van de grootste natuurlijke havens in de wereld ligt. Wie fan is van Titanic kan in Halifax het Titanic kerkhof gaan bezoeken. Onder de graven bevindt zich dat van Jack Dawson. Het personage dat Leonardo DiCaprio speelt in de film Titanic uit 1997.  Ook Fisherman’s Cove is zeer de moeite waard om eens door te wandelen. Het is een tweehonderd jaar oude vissersdorp die zo meeneemt terug in de tijd. 

Vaarroute 
DATUM  HAVEN AANKOMST  VERTREK 
18/10/2020 Boston, Massachusetts   17:00
19/10/2020 Portland, Maine 7:00 18:00
20/10/2020 Bar Harbor, Maine 7:00 19:00
21/10/2020 Saint John ( Bay of Fundy) 7:00 18:00
22/10/2020 Cruising    
23/10/2020 Halifax, Nova Scotia 7:00 19:00
24/10/2020 Cruising    
25/10/2020 Boston, Massachusetts 7:00  
PRIJZEN 
  • Binnenhut + vluchten + 2 nachten hotel + fooien € 2.220 per persoon 
  • Buitenhut  + vluchten + 2 nachten hotel + fooien € 2.260 per persoon 
  • Balkonhut + vluchten + 2 nachten hotel + fooien € 2.620 per persoon
Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam zijn mogelijk. 

 

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥