Holiday Cruise Afrika & Namibie

Holiday Cruise Afrika

Beschrijving

Kerst en Nieuwjaars cruise aan boord van Norwegian Jade in Afrika

Cultuur, schoonheid en een onvoorstelbaar dierenrijk.
Het landschap in Afrika is net zo wild en divers als de dieren die er vrij rondlopen. Maak een dagsafari vanuit Richards Bay of bezoek het Addo Elephant National Park bij Port Elizabeth.
Verken wijngaarden van wereldklasse in de vruchtbare Cape Winelands en begeef je tussen de schattige Afrikaanse pinguïns op Boulder Beach in Kaapstad. Ga op een buitengewone reis naar de diverse kusten van Afrika en kom oog in oog te staan met witte neushoorns, olifanten, cheeta’s, leeuwen, zebra’s en meer in een Open Game Drive Safari.

Hluhluwe Game Reserve is een van de oudste uitgeroepen reservaten in Afrika, en slechts een uur verwijderd van Richards Bay. Deze unieke ervaring wacht op uw volgende cruise naar Afrika. Vier kerst en nieuwjaar aan boord de prachtig gerenoveerde Norwegian Jade voor een vakantie van je leven, en “FEEL FREE” om van alle faciliteiten te genieten aan boord van dit gezellige schip.

De Vaarroute

21/12/2022: Cape Town, South Africa

(Kaapstad is zowel de wetgevende hoofdstad van Zuid-Afrika als een van de meest levendige steden. Ga naar de top van de Tafelberg voor een panoramisch uitzicht over de omliggende stad en haven. Bezoek Robbeneiland om de voormalige locatie te zien van de beruchte voormalige gevangenis waar Nelson Mandela gevangen zat. Verken de gemanicuurde gazons en het prachtige bos in de Kirstenbosch National Botanical Gardens. Stop vervolgens bij het V&A Waterfront voor wat winkelen en entertainment.)

22/12/2022: Cape Town, South Africa

23/12/2022: Mossel Bay, South Africa

(Mossel Bay, gelegen aan de Zuidkaap, is een van de populairste toeristische bestemmingen van Zuid-Afrika. ontspan in het zand van Santos Beach. Wandel over het pad naar de vuurtoren van Cape St. Blaize, waar het 19e-eeuwse bouwwerk een prachtig uitzicht over de omgeving biedt. Leer meer over de eerste mensen op de archeologische vindplaats Point of Human Origins. Verken vervolgens het meer recente culturele erfgoed in het Bartolomeu Dias Museum.)

24/12/2022: Port Elizabeth (Gqeberha), South Africa

(Port Elizabeth (Gqeberha) is een van de grootste gemeenten van Zuid-Afrika en draagt de bijnaam “De Vriendelijke Stad”. Ontspan op het prachtige King’s Beach. Ga op zoek naar groot wild in het natuurreservaat Kragga Kamma Game Park. Verken de rijke geschiedenis van Zuid-Afrika’s Oost-Kaap in het Donkin Reservaat. Probeer lokale gerechten zoals potjiekos, een inheemse stoofpot die buiten in een gietijzeren pot wordt gekookt.)

25/12/2022: Richards Bay, South Africa

(Richards Bay, gelegen aan de diepste natuurlijke haven van het zuidelijk halfrond, zal zowel natuur- als cultuurzoekers in vervoering brengen. Breng de dag door met een wandeling door het Umlalazi-natuurreservaat, waar u misschien een van de zeldzaamste roofvogels van Zuid-Afrika ziet, de palmnotengier. Vang wat zon of golven op Aklantstrand Beach of leer meer over de Zuid-Afrikaanse geschiedenis en kunst in het Empangeni Museum.)

26/12/2022: Richards Bay, South Africa

27/12/2022: Durban, South Africa

(Met rijke culturen, uitgestrekte stranden en historische bezienswaardigheden, verweven in een hippe, levendige sfeer, biedt Durban een eindeloze reeks aan mogelijkheden. De havenstad is de thuisbasis van de grootste populatie Indiërs buiten India en ook van miljoenen Zoeloes (de grootste etnische groep van Zuid-Afrika). Bezoek een authentiek Zoeloe-dorp voor een kijkje in hun tradities. Terwijl u de historische bezienswaardigheden van de stad bezoekt, waaronder het huis van Mahatma Gandhi en de International Printing Press, kunt u in een plaatselijk restaurant genieten van heerlijke Indiase gerechten. Of kies ervoor om het wat rustiger aan te doen, loungend op het warme zand of met een riksja langs de Golden Mile – een bijna vier mijl lange boulevard langs het strand.)

28/12/2022: at sea

29/12/2022: at sea 

30/12/2022: Luderitz, Namibia

(Zowel de geografische ligging als de Duitse art nouveau-architectuur maken van Lüderitz een zeer verrassende en unieke bestemming om te verkennen. Gelegen tussen de dorre Namib-woestijn en de verweerde Zuid-Atlantische kust ligt wat lijkt op een charmant Beiers dorp met historische monumenten, een museum en cafés. Hoewel de regio wordt omringd door schijnbaar onvergeeflijke landschappen, herbergt het diverse wilde dieren, waaronder pinguïns, walvissen, dolfijnen en een groot aantal broedende zeevogels. Verken de kustlijn of ga op woestijnavontuur in het binnenland.)

31/12/2022: Walvis Bay, Namibia

(walvisbaai ligt aan een natuurlijke diepzeehaven bij de Namib-woestijn en is een ideale locatie voor zowel trek- als standvogels. Het is een paradijs voor vogelspotters: in het gebied zijn meer dan 150 vogelsoorten geregistreerd, waarbij de Walvis Bay Lagoon een belangrijke hotspot is. Neem uw camera en verrekijker mee om duizenden flamingo’s en andere soorten te zien samenkomen. Of kijk naar de oceaan voor een kans om walvissen of dolfijnen te zien. Voor spanning en sensatie in het zand trekt u landinwaarts de woestijn in naar Dune 7 (duizelingwekkend hoog) voor een wandeling of een spannende sandboarding-ervaring.)

01/01/2023: at sea

02/01/2023: Cape Town, South Africa

Prijzen

  • Binnenhut + vluchten+transfers+dranken+fooien+internet+ excursietegoed+2 x toegang tot het specialiteiten restaurant vanaf € 3.770 p.p.

Let op dit is een promotie. Prijzen en beschikbaarheid zijn onderhevig aan wijzigingen tot definitieve bevestiging

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥