Dubai Expo 2021& Silvermoon top promotie

Silvermoon te grill

Beschrijving

Ervaar Silvermoon & Dubai expo 2021 in pure luxe

Aan boord van Silvermoon is het genieten van luxe, gastronomie, persoonlijke service en een all-inclusieve ervaring. Met bijna één bemanningslid per gast is het duidelijk dat Silversea service zeer hoog in het vaandel draagt.

Deze All-inclusieve cruisereis begint in Pireaus waar je de nacht doorbrengt in een vijf sterren hotel op basis van ontbijt. Daarna vaart het schip richting Dubai waar de wereld expo Dubai 2021 volop aan de gang is.

Vanaf Pireaus zal Silvermoon vaart zetten richting Dubai, met een stop van 2 dagen in Haifa (Israel) waar prachtige excursies kunnen gemaakt worden richting de Jeruzalem. Na een ontspannende dag op zee varen we door het legendariche en iconische Sues kanaal, één van ’s werelds technische wonderen en voor velen een item om de bucket list. Een volledige reisbeschrijving kan u hier vinden!

Daarna is Safaga aan de beurt waar Silvermoon ook 2 dagen zal verblijven. Safaga’s haven ligt aan de duizelingwekkende kustlijn van de Rode Zee, waar prachtige stranden en fantastische wateren om te duiken en snorkelen op u wachten.  Hier is het genieten van een zalig zonnetje of ga landinwaarts naar de oevers van een van ’s werelds langste en meest legendarische rivieren – waar de immense schatten van het Oude Egypte opdoemen in de nevel van de woestijn.

Een “must see” is zeker de valei der koningen ( valley of the kings) uitgehouwen in de koperen rotsen van de woestijn zijn er niet minder dan 63 tempels ontdekt. Ga naar ongelooflijk bewaard gebleven graftombes, versierd met majestueuze en mystieke symbolen en kleurrijke kunstwerken. Bekijk beroemde plaatsen zoals de vervloekte graftombe van koning Toetanchamon en de imposante opkomst van de tempel van koningin Hatsjepsoet, te midden van de talloze bezienswaardigheden en wonderen. De “Poort naar het Hiernamaals” biedt een venster naar het verleden.

Na een aantal zeedagen komt het schip aan in Muscat een stad waar straten omzoomd door palmbomen en afbrokkelende Portugese forten die een tastbare link naar het verleden bieden. Een stad waar  traditionele conservatieve waarden samengaan met een pragmatische moderne aanpak.

Een volledige reisbeschrijving kan u hier vinden!

Als laatste komt Silvermoon aan in Dubai de belangrijkste toeristische bestemming aan de Perzische Golf. Het zonzekere klimaat, de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C, de luxe hotels, vele faciliteiten en de relatief korte reistijd maken van Dubai een ideale vakantiebestemming. Hier veblijft u nog 3 nachten in een luxe hotel. Zo kan er volop genoten worden van de wereld Expo 2021.

Een volledige reisbeschrijving kan u hier vinden!

  • Vista Suite + vluchten+ transfers +hotelovernachtingen € 7.999 p.p.
  • Panorama Suite + vluchten + transfers + hotelovernachtingen €8.799 p.p.
  • Classic Veranda Suite +vluchten +transfers +hotelovernachtingen €9.360 p.p.
  • Superior Veranda Suite + vluchten+transfers + hotelovernachtingen € 9.660 p.p.
  • Deluxe Veranda Suite + vluchten+transfers + hotelovernachtingen € 9.990 p.p.
Athene
Dubai Expo 2021
Muscat

Interesse in deze promotie?

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥